Milanović: Želimo prolaz u narednu rundu Kupa

pekaric i milanovic

Fudbaleri Novog Pazara se u sredu u okviru šesnaestine finala Kupa, u Trsteniku, sastaju sa domaćinom, koji je na liderskoj poziciji u Srpskoj ligi- Istok.

Trener, Milan Milanović kaže da igrači moraju biti spremni i motivisani za svaki trening i utakmicu, pa i za ovu, jer je od velikog značaja, pošto, po su, po njegovim rečima, ambicije, prolaz u narednu rundu.

„Protivnik je dva ranga niže i preuzimamo ulogu favorita. Superligaši smo i imamo ambicije da prođemo dalje u našem najmasovnijem takmičenju. Verujem da ćemo pobediti, uz svo uvažavanje protivnika, ističe Milanović, koji najavljuje i određene promene u startnoj postavi.

“ Ambicija I želja je evidentna kod svakog igrača I to je ono najvažnije. Ubeđen sam da će kod da istrči na teren dati svoj maksimum. Nećemo drastično menjati tim,sem četiri,pet promena. Drago mi je što imamo kvalitetan I ujednačen kadar, pojedince koji u svakom momentu mogu da odgovore svakom izazovu. Smatram da oni mogu da izvojevaju pobedu u Trsteniku”.

Strateg plavih je napomenuo da će odmoriti Lotinca, Protića i Lazarevića, dok će neki od napadača biti na klupi, a ukoliko situacija na terenu to bude diktirala, i oni će biti ubačeni u vatru.

Utakmica: Trstenik – Novi Pazar, počinje u sredu u 16 časova.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO