Milionerka iz Saudijske Arabije traži muškarca koji će je oženiti, ali ne zbog novca

244866_tv1-shutterstock70062148_ff

Razvedena milionerka iz Saudijske Arabije koja se predstavlja kao Fatoun (55) i ima dvoje dece, preko oglasa traži novog muža. Jedan od uslova za potencijalnog mladoženju jeste da ne sme da je oženi zbog novca.
Fatoun obećava da neće biti zla prema svom novom izabraniku. Njen novi muž mora da bude obrazovan, mlađi od nje i pametan.

“Al-Arabija” piše da je oglas objavljen u jednim novinama, ali nije navedeno kako se može stupiti u kontakt sa dotičnom bogatom damom.

Ovo je druga žena iz Saudijske Arabije koja preko oglasa traži muža.

Pre dve godine, neidentifikovana 33-godišnjakinja preko oglasa je tražila “dobrog supruga” kome je bila spremna da plati 330 miliona ako odluči da je oženi.

Za to vreme Šeron Tirabasi, 39-godišnja Kanađanka iz Hamiltona u Kanadi, koja je pre devet godina na lutriji osvojila više od deset miliona kanadskih dolara – ponovo je siromašna.

Novac je trošila na luksuznu kuću, automobile, zabave, dizajnersku odeću i zajmove, a danas je opet na početku.

Tirabasi je za “Hamilton Spektejtor” ispričala da se opet vozi javnim prevozom, da živi u podstanarskom stanu i radi honorarne poslove. Kako je osiromašila i izgubila toliki novac?

– Proveravala sam stanje na računu s vremena na vreme, ali uvek je bilo toliko nula, pa sam mislila da je sve pod kontrolom. Onda sam shvatila da se iznos smanjio na svega 750.000 kanadskih dolara, koje sam oročila za svoju decu, a novac će im biti isplaćen kad napune 26 godina – objasnila je Šeron.

Kad je osvojila novac imala je troje dece – svako sa različitim muškarcem. Posle dobitka na lutriji upoznala je budućeg supruga koji je sa sobom doveo takođe troje dece. Danas brinu za još troje svoje dece, ali siromaštvo ih ne brine toliko.

– Deca često pitaju za novac, a ja im odgovorim da pričekaju dok ne dođe plata – kaže Šeron.

sandzakhaber / izvor: blic.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO