Murić – Istražni organi da utvrde odakle veća količina novca kriminalcu Ramoviću

Novi Pazar – Predsednik Stranke za Sandžak Fevzija Murić osudio je širenje mržnje i hajku protiv pojedinaca na lokalnim televizijama iza kojih stoji Muamer Zukorlić. Optužbe na račun pojedinaca uznemiruju građane Sandžaka podižu tenzije. Murić je pozvao državne organe da preduzmu mere jer televizija Jedinstvo ne postoji u APR a nju su na nasilnički način zauzeli Zukorlićevi ljudi.

Fevzija Murić
Fevzija Murić

Murić se osvrnuo na takozvanu ispovest kriminalca i kidnapera dece Ismeta Ramovića koji je kako tvrdi Murić pred intervju imao veću količinu deviznih sredstava i pozvao istražne organe da utvrde odakle njemu ta tolika novčana sredstva kao i ko mu ih je dao.
“Ono što se dešava u poslednjih nekoliko dana dešava je nešto što se dešava već duži period. Nama je jasno da Muamer Zukorlić tone u blato i da je u teškom padu, ali on očigledno da u svom propadanju želi da povuče i druge”.
Predsednik SZS je rekao da Rasim Ljajić ima izuzetno veliki rejting i u državi i na međunarodnom planu “to je čovek koji jedini može i Novom Pazaru i svim lokalnim samoupravama da pomogne”.
Murić je kazao da istražni organi moraju sarađivati sa policijom i da se ovo ne sme zataškati i ovaj slučaj ne sme da ostane bez svog epiloga.
“Zukorlić nije sačuvao svoju partiju BDZ ni godinu dana, napustio ga je narodni poslanik Emir Elfić, napustila ga je Hedija Škrijelj, Azra Zatrić napustio ga je Šerif Marukić čovek na koga se praktično sve vodi koji je bio i direktor tv Jedinstvo, firme Ref Ref kao i Internacionalni univerzitet”.
Svi oni koji su vukli političku kampanju BDZ a koje je Zukorlić predstavljao kao časne i poštene na kraju su se zapravo časni i pošteni pokazali i napustili Zukorlića a on sada traži krivce a te iste proglašava nečasnim i pokušava da zaustavi svoj pad koji je evidentan zaključio je Murić.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO