Najnovija svetska tehnologija na sajmu u Beogradu

ceha0100

Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata – CE&HA biće održan od 26. do 29. septembra na Beogradskom sajmu u dve najveće hale 1 i 4, na površini od oko 8.000 kvadratnih metara.

Na ovogodišnjem Sajmu posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i rešenjima u oblasti računara, mobilnih telefona, telekomunikacija, televizora i video opreme, audio opreme, gedžeta, prateće opreme za računare, zabavne elektronike, kao i sa širokom paletom najnovijih proizvoda iz oblasti bele tehnike, kućnih aparata i dekorativne i funkcionalne rasvete. Na Sajmu posetioci će moći da upoznaju i sa Ultra HD ekranima 2.generacije, novim Nexus 7 tabletom, fotoaparatima koji direktno šalju fotografije na društvene mreže, ali i najnovijim aparatima poput epilatora za kućnu upotrebu koji koristi svetlosne talase, sa najvećom rernom na tržištu ili keramičkim tiganjem sa premazom na vodenoj bazi bez bilo kakvog štetnog uticaja.

Ovom prilikom na sajmu će biti omogućena i kupovina u okviru štandova naših najpoznatijih prodavaca tehničke robe po specijalnim sajamskim uslovima uz mogućnost dobijanja specijalnih

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO