NAJSKUPLJI SRPSKI ZATVORENIK PONOVO IZAZVAO INCIDENT! Miladin opet bije!

Miladin Kovačević (26), koji je odležao dvogodišnju kaznu zatvora zbog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera, ponovo je izazvao incident na košarkaškoj utakmici u Smederevu, na kojoj je šutnuo i pljunuo igrača protivničkog tima Darka Rnića (31), ekskluzivno saznaje „Alo!“.

382063_miladin-kovacevic01rasfoto-aleksandar-stankovic_f

Najskuplji srpski zatvorenik, zbog koga je naša vlada platila 900.000 dolara odštete Štajnhauerovoj porodici, od septembra igra za Košarkaški klub Meridijana iz Novog Sada, a zbog ovog incidenta kažnjen je od Košarkaške lige Srbije sa 30.000 dinara.

Na utakmici odigranoj 26. oktobra, u dvorani sportskog centra „Smederevo“, koju je Miladinova ekipa izgubila, on je po isteku 40 minuta, pod košem Smederevaca, jako odgurnuo centra domaće ekipe, oborio ga na pod, a potom i šutnuo u nogu!
– Kovačević je uhvatio Rnića, jako ga gurnuo i oborio na pod. Kada su izgubili utakmicu, prošao je pored Rnića, koji je još ležao na parketu, i šutnuo ga. Rnić je ustao i krenuo da ga pita u čemu je problem, pa su počeli da se svađaju i psuju. U jednom momentu, Kovačević je besno pljunuo Rnića, a igrači obe ekipe sprečili su da dođe do fizičkog obračuna dvojice košarkaša – kaže izvor našeg lista, navodeći da je Kovačević postupio grubo i bahato.

829274-1

Kako naš list saznaje, košarkaši Meridijane su bes zbog izgubljenih bodova iskalili u svlačionici domaćina, u kojoj su oštetili slavine, fenove za kosu, sušilice za ruke i dozere za sapun. Zbog incidenta u svlačionici pozvana je i policija, a delegat utakmice je uzeo izjave od Kovačevića i Rnića, koji mora da plati kaznu od 12.000 dinara zbog verbalnog sukoba sa centrom gostujuće ekipe. Delegat je sačinio izveštaj o incidentu koji je, kao i polcijski izveštaj, prosleđen Košarkaškom savezu Srbije.

Miladin Kovačević je iz zatvora u Somboru izašao krajem novembra prošle godine, a Srbija je za njegovu slobodu iz budžeta izdvojila 900.000 dolara kako bi ga za nasilničko ponašanje u Americi optužili u Srbiji. On je optužen da je 4. maja 2008. brutalno pretukao studenta Brajana Štajnhauera, kome je pritom naprsla lobanja na nekoliko mesta. Brajan je zadobio povrede opasne po život, a za Kovačevićem je i dalje na snazi poternica u okrugu Brum, u saveznoj državi Njujork, u kojoj je počinio krivično delo.

izvor: alo.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO