Naše Novine: Zataškavanje da je vođa navijača ubio čoveka u Novom Pazaru!

Sumnja se da je Belmir Hazirović na smrt pretukao sugrađanina Mirsada Hajrovića, a onda nekoliko dana uživao u gradu ne krijući se od policije.

ilustracija
ilustracija

Novopazarska policija zvanično traga za vođom navijača “Torcide Sandžak” Belmirom Hazirovićem, koji je na smrt pretukao svog sugrađanina Mirsada Hajrovića (52) ispred jednog lokala u Novom Pazaru.

Ova vest, međutim ne bi privukla toliku pažnju da se ubistvo nije dogodilo pre tačno nedelju dana i da je zločin, kako nezvanično saznajemo, na sve načine zataškavan.

– O tome najbolje svedoči činjenica da je Hazirović čitavu noć nakon incidenta proveo u kafani, ali policija ga uopšte nije privela na ispitivanje. Sada je za njim raspisana poternica i sumnja se da je u međuvremenu, zahvaljujući brojnim vezama u navijačkom svetu, već uspeo da pobegne daleko od Srbije – navodi izvor Naših novina i dodaje da se incident dogodio prošlog utorka ispred jednog novopazarskog lokala.
Navodno, Belmir Hazirović je automobilom naleteo na Hajrovića dok je ovaj izlazio iz taksija. Nakon toga, prema rečima očevidaca, Hazirović je izleteo iz automobila i počeo da udara Hajrovića.

– Za sada se još ne zna da li ga je udarao više puta ili ga je udario samo jednom, pa je ovaj pao i udario glavom o ivičnjak. Od udarca je zadobio naprsnuće lobanje i prestanak dotoka krvi u mozak, pa je u teškom stanju prevezen prvo u novopazarsku bolnicu, a potom u Klinički centar u Kragujevcu – navodi naš sagovornik.
Teško povređeni Hajrović je u kragujevačkoj bolnici bio smešten tri dana, ali je, uprkos naporima lekara da mu spasu život, podlegao povredama 17. oktobra. Dodatnu sumnju i opasnost da čitav slučaj bude zataškan predstavlja i saznanje da se u izveštaju lekara iz Kliničkog centra u Kragujevcu navodi da je “smrt nastupila pod nerazjašnjenim okolnostima”, a lokalna policija nije dala nikakvo zvanično saopštenje.

Nožem izbo navijača

Inače, Belmir Hazirović policiji je poznat odranije jer je nedavno osuđen zbog pokušaja ubistva, kada je pre godinu dana ispred gradskog stadiona u Novom Pazaru nožem naneo teške telesne povrede Enesu K. posle jednog navijačkog obračuna.

tekst: Ekipa Naših

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO