Nebojša Čović fizički nasrnuo na novinara Dejana Anđusa? (video)

Čelni čovek Crvene zvezde u utorak uveče pokušao da se obračuna sa voditeljem televizije Kopernikus.

Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda i potpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović u utorak uveče je fizički nasrnuo na novinara Dejana Anđusa, javlja portal Telegraf!

Naime, posle emisije koju svakog utorka u 22.00 Anđus vodi na televiziji Kopernikus došlo je do incidenta, pošto se Čović, u društvu svog zeta Miloša Ninkovića, jednog od čelnika KK Crvena zvezda, pojavio ispre pomenute televizije i napao Anđusa, kao i njegovog gosta Milovana Jovanovića, takođe novinara.

Posle svega, Hitna pomoć je prevezla Anđusa u Urgentni centar, gde je poznati novinar za Telegraf ispričao šta se dogodilo:

“Nakon emisije smo kolega Jovanović, koji je bio gost u mojoj emisiji, i ja krenuli na kafu, kada se iznenada pojavio džip i ja sam video da su u džipu Čović na suvozačevom mestu i njegov zet Miloš Ninković koji je vozio i koji me je danas zvao privatno telefonom i vrlo čudan razgovor smo vodili. Čović je izašao iz kola, na sebi je imao sivu trenerku i ja sam primetio da je spreman za obračun“, počeo je Anđus svoje viđenje događaja i rekao kojim rečima mu se predsednik KK Crvena zvezda obratio.

“Rekao mi je, šta hoćeš ti, što lažeš, na šta sam mu ja odgovorio da ne lažem, već da je on lažov. Onda mi je rekao, lažeš bitango, da bi me upitao zašto sam spominjao njegovog sina Filipa u svojoj emisiji, a ja sam ga upitao zašto da to ne činim, jer je FMP bio stvoren kao filijala zvezde za mlade igrače, a ne da igra njegov sin. On mi je tada rekao da nemam prava da ga spominjem sa čime se ja nisam složio.“

Posle kraćeg razgovora usledio je fizički napad Nebojše Čovića:

“Rekao sam mu nakon što me je udario da je napravio strašnu grešku i da to ne radi, ali je on nastavio i uz bujicu psovki pokušao da me šutne u butinu, kao i u donji deo stomaka, dok sam ja sve vreme pokušavao da izbegnem udarce i govorio mu da to ne čini. Da bi ipak uspeo da me udari po licu, a da ja nisam osetio udarac. Posle toga sam ja kolegi Milovanu rekao da pozove policiju i u tom trenutku kada sam se okrenuo uputio mi je jak udarac. U jednom momentu je krenuo kao u džip, kao da će da izvadi oružje uz reči sad ćeš ti da vidiš, ali umesto te najave da će da izvuče nešto iz kola, samo je seo u auto i otišao“, rekao je Anđus za Telgraf, dodavši da su to sve gledala trojica momaka koji su mu delovali kao navijači, ali da ne zna da li su se zadesili na licu mesta slučajno ili namerno.

“Ja sam ih upitao da li su videli šta se dogodilo, kako sam napadnut, ali su mi oni rekli da i ja napadam, na šta sam im rekao da to ne činim fizički. Njihov odgovor je bio nismo mi navijači Zvezde cinkaroši. Neverovatna je koincidencija da su se našli tu“, završio je Anđus priču za Telegraf, uz poruku da će tužiti Nebojšu Čovića i da se neće smiriti dok se isti ne nađe u zatvoru.

Sandzakhaber / izvor: Telegraf

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO