Njeguš – Jedva čekam da počnu pripreme

Novi Pazar – Rešena je dilema ko će u prolećnom delu prvenstva voditi FK Novi Pazar to će biti Zoran Njeguš, on je danas na konferenciji za novinare koja je održana u prostorijama FK Novi Pazar u prisustvu gradonačelnika Novog Pazara i potpredsednika FK Novi Pazar Ćerima Šemsovića kazao da je u Novom Pazaru prava brazilska atmosfera i da je zadovoljstvo igrati ali je podvukao da mu je veliko zadovoljstvo što će voditi FK Novi Pazar.

njegus

Njeguš je kazao da je jesenji deo prvenstva pokazao da FK Novi Pazar izrasta u jedan zreo klub sa dobrim i velikim i stabilnim ambicijama. On je kazao da klub vode stabilni ljudi i 24 boda koja su osvojena nisu osvojena slučajno a moglo je biti osvojeno i više.
“Za mene kao i za mnoge trenere ova sredina je primamljiva. Smatram da će proleće ako ne bodovno i sa lepom igrom biti još bolje. Imam pozitivne vibracije, pozitivno razmišljam bitno nam je da uprava kluba zadrži ovaj tim iako je potrebno dovesti pojačanja na nekim mestima ali o tome ćemo o narednim danima. Jedva čekam da počnu pripreme” kazao je Njeguš
Njeguš je odgovarajući na pitanja novinara kazao da se raspitivao o timu i kazao da mora da upozna sve igrače kroz trening .
O mogućim pojačanjima Njegup je rekao “Zašto da ne pojačanja ali pojačanja koja će biti u pravom smislu te reči, od toga ne treba bežati. A nisam zato da se mnogo preplaćuju igrači. Ovaj tim je pokazao dobar karakter i igru na terenu i uz malo sreće moglo je biti više bodova. Imam veoma dobru podlogu da krenem u prvi radni dan” zaključio je Njeguš.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO