Novi Pazar : Počele pripreme za postavljanje Coca Cola Teretane na otvorenom

Na Rekreacionom centru, pored trim staze i dvorane Pendik, u toku je postavljanje temelja za buduću “Teretanu na otvorenom”, koju Novom Pazaru donira kompanija Coca-Cola.

Prema rečima direktora Sportsko sajamske ustanove „Pendik“ Enesa Pljakića, mesto gde će se teretana nalaziti odabrali su upravo građani. Kako ističe otvaranje bi trebalo da bude za 15 dana.

Teretana na otvorenom je nastala tokom akcije “Coca Cola aktivna zona”, tokom koje su korisnici interneta u Srbiji preko društvenih mreža mogli da glasaju da upravo njihov grad dobije ove korisne sprave namenjene rekreaciji. Novi Pazar ušao je u prvih 15 gradova zahvaljujući glasovima uglavnom novopazaraca istako je direktor Sprotsko Sajamske ustanove Pendik Enes Pljakić.

„Radovi su započeti za smeštanje koka-koline teretane na otvorenom. Građani su izglasali mesto na kome će se ona nalaziti, a ja mislim da je to i najbolje mesto gde naši rekreativci, koji trče trim stazom, mogu i da odrade potrebne vežbe“, rekao je direktor Sprotsko Sajamske ustanove Pendik Enes Pljakić.

Izgradnju temelja koka-koline teretane na otvorenom finansira grad Novi Pazar, a sprave donira fabrika Coca Cola. Projekat “45 godina u Srbiji” je realizovan u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni i ekonomski razvoj i uz podršku nadležnih ministarstava.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO