Novi Pazar : Profesorici produžen pritvor

Novi Pazar – Profesorici likovnog iz Novog Pazara N. P., koja je osumnjičena da je obljubila svoju učenicu T.P., određen je pritvor od 30 dana.

Pritvor je određen i njenoj drugarici N. Č. koja je osumnjičena za trgovinu ljudima.

Kako Regionalna televizija nezvanično saznaje, obe su kod istražnog sudije u Višem sudu porekle da su bile u bilo kakvim odnosima sa učenicom koja je podnela prijavu.

-Profesorica je rekla da se prema učenici ponašala kao majka. Tvrdila je da se nikada prema njoj nije neprimereno ponašala. Profesorica je rekla da je njena učenica imala porodičnih problema i da je zbog toga često provodila vreme sa njom, rekao nam je izvor.

Suprug uhapšene profesorice, slikar R. P., kaže za Regionalnu televiziju da je njegova supruga nevina i da je žrtva, kako je rekao, posesivne devojčice.

– Koliko znam, to dete je imalo određenih problema i pretilo je da će se ubiti ukoliko moja supruga ne nastavi da se druži sa njom. Devojčica je u mojoj ženi videla prijatelja i kada je osetila da moja supruga želi da je udalji od sebe ona je napravila situaciju u kojoj nas sada linčuju. Ova situacija je nanela veliku štetu i mojoj i porodici te devojčice, očajan je muž uhapšene profesorice.

Otac maloletne devojčice, koji je prijavio profesoricu, nije želeo da komentariše ovaj događaj. On je kazao da će se oglasiti tek kada se slučaj okonča.

Podršku profesorici dali su i učenici novopazarske Gimnazije koji su protestovali ispred tužilaštva. Njih dvadesetak čekalo je vesti sa saslušanja, nadajući se da će njihova razredna biti oslobođena.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO