Otkazan Beotruck 2014, BG Car Show će se održati

Međunarodni salon privrednih vozila, “Beotruck”, koji se na Beogradskom sajmu organizuje svake druge godine, a koji je trebalo da se održi u periodu 25-29. marta, otkazan je.

Uprkos velikim naporima na pripremi sajma privrednih vozila, posle sastanka sa predstavnicima vodećih svetskih proizvođača teških vozila, koji su tradicionalno najveći izlagači, odlučeno je da ta manifestacija ne bude održana 2014. godine.

Usled veoma otežanih uslova poslovanja i plasmana privrednih vozila na našem i inostranom tržištu i nejasne perspektive tržišnih kretanja, predstavnici proizvođača, koji čine stožer te manifestacije, saglasili su se da se projektovani ciljevi sajamskog nastupa u tim okolnostima ne mogu ostvariti i odlučili da ne učestvuju, navedeno je u saopštenju Beogradskog sajma.

Istovremeno su u toku s završne pripreme za predstojeći Međunarodnu izložbu putničkih automobila “BG Car Show” i motocikala “Motopassion”, koji će biti održani od 14. do 20. marta, najavio je Beogradski sajam.

Posetioci će i ovoga puta uživati u izložbi oldtajmera, poligonu za slalom vožnju, izboru za Mis Sajma, pogodnostima koje se nude posetiocima tokom porodičnog dana i nagradnim igrama. Jedna od nagrada za posetioce biće automobil FIAT Punto, saopštili su organizatori.

sandzakahaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO