Otkrivamo – Zukorlićeva “Halal sofra” kod Maje Karailo u Beogradu – foto

Novi Pazar – Tragom komentara na našem sajtu a zamoljeni od strane osobe koja je komentarisala Sandžakahber uverio se u verodostojnost i tačnost informacije. Na Maju Karailo Stamenov blisku saradnicu Muamera Zukorlića koju se vodila streljana, agencija “Berq” sada se vodi ni manje ni više nego ekskluzivni restoran u Beogradu “Halal Sofra”!

Naime Maja Karailo Stamenov, žena koja je supruga visokog vojnobezbedonosnog  službenika Republike Srpske, osoba koja je od osnivanja Internacionalnog univerziteta na nekoj funkciji. Najpre je vodila streljanu na Internacionalnom univerzitetu.

maja1

Prvo imenovanje tehnički menadžer, sada radi umutrašnju kontrolu,vodila je studentsku službu. Bila je i šefica protokola i nezvanični šef obezbezbeđenja, a sada je vlasnik “HALAL SOFRE” i to u Beogradu na ekskluzivnoj lokaciji. Karailo Stamenov poznata po vezama sa bezbedonosnim strukturama u Srbiji više puta do sada je rotirana sa funkcije na funkciju pod dirigentskom palicom Muamera Zukorlića uvek je završavala sve poslove besprekorno.
I sam sadašnji savetnik predsednika Srbije Marko Đurić visoki funkcioner SNS upozoravao je ranije da se u streljani Maje Karailo Stamenov troši najviše metkova u celoj Srbiji.

papiri 1
raniji vlasnik maja karailo, sadasnji Muhamed Zukorlic brat Muamera Zukorlica


U ranijim izjavama za medije Karailo-Stamenov je tvrdila da nema nikakve veze sa Zukorlićem već da uredno plaća “kiriju” ali vlasništvo u firmi BERQ koju sada vodi Zukorlićev brat raskrinkava do tančina poslovne kombinacije Karailo-Stamenov-Zukorlić.
Maja je prema dostupnim podacima do rata u Bosni živela u Sarajevu, odakle je prebegla u Kruševac. Posle poznanstva sa Zukorlićem, ona se preselila u Novi Pazar.

I dok smo pripremali ovaj članak i sam Zukorlić potvrdio je da je u “vezi” sa ovim restoranom! Naime na portalu koji je pod direktnom kontrolom Muamera Zukorlića pojavila se reklama za osnivanje beogradskog odbora BDZ Sandžaka i to baš “slučajno” u “halal sofri”.

Očigledno da je posle ugostiteljskih poslova u Novom Pazaru Zukorlić prešao na “šire” tržište i to ni manje ni više nego na ono Beogradsko. Ali kako jedan musliman da jede kod Srbina “Halal” to je malo nejasno.

foto.Facebook, apr.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO