Pazarci vozili u Audiju 460 bokseva cigareta

Novi Pazar – U zajedničkoj akciji pripadnici kriminalističke i saobraćajne policije Policijske uprave Kraljevo presekli su još jedan lanac trgovine akciznom robom pošto su u automobilu pronašli 460 bokseva cigareta prenosi Blic.

Protiv A.M. (1980) i S.C. (1982) iz Novog Pazara podneta je krivična prijava, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina, saopštila je Policijska uprava Kraljeva.
Na državnom putu I B reda Kraljevo – Raška u Bogutovcu kod Kraljeva, večeras oko 19 časova, policijski službenici su prilikom kontrole putničkog motornog vozila marke “audi A6”, novopazarske registracije, kojim je prema Kraljevu upravljao A.M. sa suvozačem S.C., u prtljažniku, pronašli 460 bokseva cigareta marke “san“, “rojal“ i „monte“ za koje nisu posedovali neophodnu dokumentaciju.

Cigarete su pripadnici kriminalističke policije, uz potvrdu, oduzeli i po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu osumnjičene saslušali na okolnosti izvršenja ovog krivičnog dela, kaže se u saopštenju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO