Policiji Dubaija samo je još on nedostajao

Policijske snage Dubaija bogatije su za još jedan dragulj na točkovima. Posle Aventadora, McLarena 12C, Ferrarija FF, Aston Martina One-77 i drugih luksuznih sportskih automobila, u garažu je kao šlag na tortu stigao do sada najprestižniji model – Bugatti Veyron.

Kolekcija skupocenih patrolnih automobila kojima raspolažu organi reda u Dubaiju dobila je svog kralja, a uprava policije tog grada nije propustila priliku da se pohvali novim službenim vozilom:

Do sada su u boje policijskih snaga Dubaija pored ostalih ofarbani Aston Martin One-77, Ferrari FF, Bentley Continental, Mercedes SLS AMG, Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, McLaren 12C, Brabus B63S, BMW M6 Gran Coupe, Audi R8, Nissan GT-R, Mercedes SL 63 AMG i Ford Mustang.

Sledeći logičan potez mogao bi da bude kupovina nekog iz najnovije generacije super-sportskih automobila, poput McLarena P1, Porschea 918 Spyder ili LaFerrarija.

Očigledno je da su za razliku od policijskih snaga u Evropskoj uniji, koje planiraju da više ne jurcaju za prekršiocima u automobilima, njihove kolege u Dubaiju i dalje za primenu tradicionalnih metoda u hvatanju onih koji ne voze u skladu sa zakonom.

sandzakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO