Presečen još jedan lanac trgovine cigaretama

Raška, Novi Pazar – Pripadnici Policijske uprave Kraljevo i Policijske stanice Raška presekli su još jedan lanac trgovine cigaretama, čija se vrednost procenjuje na oko 5.500 evra, saopštio je danas MUP.

Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene trgovine, po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Raški, saslušan je I.D. (40) iz Novog Pazara.

U Raški, u mestu Batnjik, na državnom putu Novi Pazar – Raška, pripadnici saobraćajne policije su prilikom redovne kontrolne delatnosti, oko devet sati zaustavili kombi vozilo “opel vivaro“, beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao I.D.

U specijalno izgrađenom bunkeru u podu vozila pronašli su 5.908 paklica cigareta “marble“ i “ašima“, bez akciznih markica, za koje se sumnja da su bile namenjene ilegalnoj prodaji.

Pripadnici Tržišne inspekcije su cigarete, uz potvrdu, privremeno oduzeli, a protiv osumnjičenog će biti procesuirana krivična prijava.

To je treća zaplena cigareta, koju su sproveli pripadnici Policijske uprave Kraljevo, koji su, samo u poslednjih 10-ak dana, sprečili nedozvoljenu trgovinu ove akcizne robe u vrednosti većoj od 50.000 evra, navodi se u saopštenju.

sandžakhaebr / Izvor: Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO