Profesorka priznala da je obljubila učenicu, kazna 10 meseci

Profesorka likovnog u novopazarskoj gimnaziji, Nataša Prtinac (40), zaključila je sporazum sa tužilaštvom u Novom Pazaru. Ona je priznala je da je obljubila maloletnu učenicu da bi zauzvrat dobila zatvorsku kaznu od deset meseci.

“Sporazumom je predviđeno i da Prtinac ne sme u naredne tri godine da obavlja delatnost profesora, kao i da ne sme da prilazi žrtvi. Cilj presude nije da se profesorka osudi zbog seksualnog opredeljenja, već da bi se zaštitili maloletnici”, objasnio je Edis Arifović, prvi zamenik višeg tužioca u Novom Pazaru.

U istom predmetu, nekadašnja frizerka Nezrina Čeli (34) je osuđena na šest meseci zatvora. I njoj je zabranjeno da dve godine prilazi oštećenoj. Ona je osuđena zbog krivičnog dela nedozvoljene izrade fotografija pornografskog sadržaja.

Neverovatan skandal u Novom Pazaru otkriven je krajem januara kada je nekadašnja učenica Nataša Prtinac o zlostavljanju ispričala ocu. On je odmah otišao u policiju i prijavio profesorku i njenu drugaricu da maltretiraju i ucenjuju njegovu ćerku golišavim fotografijama.

Profesorka je osumnjičena da je, uz zloupotrebu službenog položaja, obljubila tada maloletnu gimnazijalku T. P, koja je sada studentkinja druge godine psihologije na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru. Profesorkina drugarica Nezrina od 2011. do 2013. dovela je u zabludu i seksualno iskoristila drugu maloletnicu.

Policija sumnja da su profesorka i Nezrina najmanje jednom orgijale sa dve pomenute devojke. Seksualna zloupotreba T. P. je trajala od kada je devojka išla u drugi razred gimnazije pa sve do prijave slučaja policiji.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO