Rajevac: Biće FK Novi Pazar hit prvenstva

Proslavljeni igrač Crvene zvezde, a potom i uspešan stručnjak, koji je vodio i selekciju Gane, Milovan Rajevac, analizirajući dosadašnji tok prvenstva za „Sportski žurnal“, kaže:

milovan-rajevac-partizan-crvena-zvezda-1350421402-219966„Naš fudbal očito, iz kola u kolo,dobija na kvalitetu, što je, utisak je, nagoveštava zanimljivu sezonu.

Govoreći o Novom Pazaru, on je istakao:

„Novi Pazar, pojačan nekolicinom igrača iz kulskog Hajduka, predstavljaće ozbiljnog takmaca, usudio bih se da kažem: Biće možda hit prvenstva“, prognoza je jednog naših najcenjenijih trenera.

A pauzu u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije, u taboru Novog Pazara će iskoristiti da prirede spektakl. Gost na Gradskom stadionu biće Vardar iz Skoplja, gigant na Makedonskim i prostorima bivše nam zajedničke države. Najveći uspesi – osvajanje Kupa 1961.  te šampionske titule. 1988. godine, predvođeni Najdovskim i Pančevim, no, kruna je kasnije vraćena Partizanu. Vardar je sedam puta bio prvak Makedonije, pet puta osvajač nacionalnog Kupa i finalista Balkanskog klupa 1974. Klub je iznedrio bezbroj sjajnih asova, počev od: Pančeva, Ringova, Dimitrovskog,Stanojkovića, Savevskog, Najdoskog i mnogih drugih. Dakle, biće to fudbalski praznik 7. septembra na Gradskom stadionu.

Uporedo sa dobrim rezultatima, kraj Jošanice na sve moguće načine pokušavaju da animiraju navijače, koji su im od velike pomoći. Počela je prodaja Sezonskih ulaznica,a kako saznajemo, interesovanje je već prvog dana bilo ogromno, što i ne čudi, obzirom da Pazarci grade sasvim novi imidž. Ova akcija osmišljena je pod sloganom „Klub te treba“, a navijačima je upućena i poruka.

„ Poštovani navijači, apelujemo na sve one koji su u mogućnosti a vole plave, da kupovinom Sezonskih ulaznica doprinesu razvoju i uspehu kluba“.

U taboru superligaša kraj Jošanice, takođe napominju, da će svi oni koji kupe sezonske ulaznice, uživati u potpunom konforu. Naime, njihova mesta će imati nalepnicu sa imenom i prezimenom „vlasnika“.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO