Ranjen taksista u Novom Pazaru

ranjen taksista u novom pazaru2

U pucnjavi koja se u subotu oko jedan sat iza ponoći dogodila u Novom Pazaru u blizini Gradskog stadiona ranjen je taksista koji je zbrinut u ZC Novi Pazar.

Kako saznaje Regionalna televizija, na taksistu je pucao Dž. G. iz Novog Pazara nanevši mu prostrelne rane u predelu ramena.

U novopazarskom Zdravstvenom centru nam je rečeno da je stanje povređenog stabilno i da nije u životnoj opasnosti.

Kako nezvanično saznajemo, Dž.G. je vozeći se svojim Pasatom prolazio ulicom Veljka Vlahovića i u jednom trenutku je video svoju devojku da izlazi iz taksi vozila marke Opel.

Nakon što se zaustavio i izašao iz automobila, otvorio je vrata od taksija i u vozača ispalio dva hica. Nakon toga, napadač je pobegao u nepoznatom pravcu ostavivši svoje vozilo.

Devojka, zbog koje je došlo do sukoba, pokušala je da pobegne vozilom svoga dečka ali je nakon par metara kolima uletela u obližnji ugostiteljski objekat i tom prilikom oštetila izlog i deo inventara.

Jedan od očevidaca ovog događaja kazao je za Regionalnu televiziju da se sve odigralo za nekoliko sekundi.

-Vozač Pasata je naglo ukočio i istrčao iz automobila. Otvorio je vrata od taksi vozila, pucao dva puta i pobegao ostavivši svoja kola. U njih je ušla devojka, naglo dala gas i uletela u lokal. Tom prilikom mogla je da poubija goste lokala koji su sedeli na terasi, rekao nam je svedok pucnjave.

Policija je obavila uviđaj a saobraćaj u ovoj ulici bio je u prekidu sat vremena.

Izvor : RTVNP

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO