Ruski fotograf slikao kako duša napušta telo (VIDEO)

42

Trenutak kada astralno telo napušta ljudsko snimio je naučnik Konstantin Korotkov, koji je fotografisao umiruću osobu bioelektrografičkom kamerom.

Fotografija je napravljena metodom snimanja putem ispuštanja gasa, ovo je napredan oblik Kirlijanove fotografije (slike napravljene pomoću vrste fotograma pod naponom) i dajeplavičastu sliku duše koja postepeno napušta telo.

Prema Korotkovu, trup i glava su prvi delovi tela koje napusti životna sila (odnosno duša), a polni i srčani deo, poslednji.

43

U slučajevima kada duša napušta telo osobe koja je doživela nasilnu ili iznenadnu smrt, smrt se manifestuje kao konfuzno napuštanje i vraćanje duše u telo, danima nakon što je konstatovana smrt. Prema Korotkovu, radi se o mogućem višku neiskorišćene energije

Metoda koju je razvio sam Korotkov, koji je upravnik Instituta za fizičku kulturu u Sankt Petersburgu, prihvaćena je kao medicinska tehnologija od strane Ministarstva zdravlja Ruske federacije i koristi je više od 300 lekara kao tehniku za posmatranje pacijenata obolelih od bolesti poput raka.

Korotkov tvrdi da njegov sistem snimanja energije može da se koristi u širokom spektru posmatranja disbalansa od onog u telu, do onog u prostoru. Od lične bioenergije do promena u prostoru koje, na primer pohodi veliki broj turista.

Korotkov navodi saznanja o opasnim radijacijama koje emituje mobilni telefon, a koje su brojne druge studije već potvrdile.

Korotkov takođe smatra da je ovo polje tek u pionirskoj fazi, ali da od njega ima velika očekivanja. Kako kaže upravo je Rusija danas najotvorenija prema ovoj tehnologiji i da neke škole već danas uče decu da prepoznaju i koriste energiju bez podozrivosti, već kao metafizičku mernu jedinicu.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XatvdaOFkV8

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO