Saopštenje Odeljenja za finansije

Novi-Pazar-pod-snegom-opstina

 Mi dole potpisani radnici Gradske uprave – Odeljenja za finansije pod punom moralnom i krivičnom odgovornošću tvrdimo da izjava koju je dao predsednik Skupštine Grada i generalni sekretar SDA Fuad Baćićanin o vršenju poslova u našem odeljenju, u daljem tekstu citiramo:

”Naša je obaveza da javne nabavke budu zaista zakonite, a ne onakve kakve su bile u 2011. Godini tajne i nezakonite, što je uostalom konstatovao Državni revizor. Hoćemo da se otklone štetne posledice po naš grad zbog nezakonitih radnji gradonačelnika i njegovih saradnika koje j etakođe ustanovio Državni revizor  u svom izveštaju za 2011. godinu.”
Osećamo moralnu obavezu da zbog:

1.    Knjigovostvene, računovodstvene i budžetske struke
2.    Kvalifikacionog profila kolega koji svakodnevno rade stručne, odgovore i ozbiljne poslove
3.    Građana i svih koji nas poznaju

Javno kažemo, da svo mi zaposleni u Odeljenju za finansije, nikada i ni pod kojim uslovima, nismo prekršili Zakon o budžetskom poslovanju, već smo sve poslove i radne zadatke izvršavali stručno, ozbiljno i odgovorno, i u skladu sa svim drugim zakonima koji regulišu ovu oblast, što je u skladu i sa navodima u Izveštaju Državne revizorske institucije. Takođe, ističemo i to, da primedbe na određene radnje koje su date u Izveštaju Državnog revizora, nisu mogle imati, niti su imale bilo kakve štetne posledice po budžetska sredstva grada Novog Pazara.

Još jednom napominjemo, da su svi ovi navodi u soapštenju za javnost predsednika Skupštine grada i generalnog sekretara SDA Fuada Baćićanina APSOLUTNO NEISTINITI.

Saopštenje je potpisalo 22. od ukupno 25. zaposlenih u Odeljenju za finansije.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO