SDP: Ne verujte aktivistima SDA

Sandžačka demokratska partija poziva sve građane na oprez povodom aktivnosti Stranke demokratske akcije, čiji aktivisti obilaze Grad i zloupotrebljavajući poverenje svojih komšija, uzimaju lična dokumenta koje posle koriste za prikupljanje potpisa podrške svojoj listi, stoji između ostalog u saopštenju za javnost Sandžačke demokratske partije.

 

U saopštenju se dodaje da SDA, nemoćna da prikupi potpise, pribegava svojim starim trikovima lažiranja podrške svojoj propaloj politici.

’’SDA je stranka koja nije mogla čak ni sagovornika da nađe u koalicionim pregovorima, već su pokušali da plasiranjem lažnih vesti stvore iluziju u kojoj su oni još uvek neki faktor na političkoj sceni. Toj iluziji, srećom, jedino oni veruju. Ni malo ne čude ovi pokušaji obmane čelnika SDA kada znamo da čak i njihov lider Sulejman Ugljanin, svestan stanja u kojem se ta stranka nalazi, poziva sve građane Srbije da njegovoj listi daju glas solidarnosti, što u stvarnosti znači da je glas koji bi neko dao listi SDA nekakva milostinja Bošnjacima. Glas listi SDA za Bošnjake nije milostinja već uvreda’’ stoji u saopštenju.

’’Obaveza je nas u Sandžačkoj demokratskoj partiji da skrenemo građanima pažnju na ovu pojavu, da se ne bi u neznanju našli na spisku podrške ovoj prevaziđenoj političkoj grupaciji.

Mi ćemo insistirati da Republička izborna komisija proveri validnost tih potpisa i zahtevaćemo pokretanje krivičnog postupka protiv svih koji budu učestvovali u ovom falsifikovanju, pošavši od onih koji su to tražili do onih koji su to uradili’’ poručuju iz SDP-a.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO