Selaković: Pozivam MUP da dođu i deluju kao što delujemo i mi, saradnja policije i tužilaštva mora da bude bolja

Selaković je sa sastanka u zgradi Grada poručio da nemili događaj koji se neki dan desio veoma škodi kako ugledu ovog grada tako i građanima koji su željni posla i radnih mesta, do kojih, kako je kazao mogu da dođu samo u “sigurno i dobro bezbedno područije”

ministar_pravde_05

Iz delokruga ministarstva pravde podržaćemo jačanje vladavine prava u ovom gradu, a saradnja između policije i tužilaštva u ovom gradu mora da bude mnogo bolja.
“Pozivam i ministarstvo unutrašnjih poslova da deluje ovako kako smo delovali i mi. dolaskom ovde gde ćemo da pokažemo da postoji spremnost organa države, da se bezbednosna situacija poboljša”.
Ministar pravde je rekao da će se nadogradnjom i izgradnjom novih kapaciteta pravosudnih organa steći uslovi da se u Novom Pazaru otvori odeljenje pravosudne akademije čime bi mladim ljudima bilo dostupnije pravosuđe da bi oni lakše dolšli do posla.

ministar_pravde_02

“Renoviraćemo i objekte van novog pazara a to su objekti u Tutinu i Sjenici gde će oni moći da dobiju sud”.
“Danas smo razgovarali o bezbedonosnim problemima koje mi ovde imamo u Novom Pazaru i posle ovakvog brzog dolaska u Novi Pazar, nadam se da ćemo imati bolju i sigurniju budućnost i da ćemo moći da očekujemo da će država da preduzme sve mere i da će građani biti potpuno bezbedni i sigurn”o izjavio je gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović
On je novinarima kazao da je lokalna samouprava voljna da učestvuje u nadogradnji prostora SUDA u Novom Pazaru kao i da će ovaj grad da dobije još jedan sudski organ a to je Privredni SUD koji je do sada bio u Kraljevu.

ministar_pravde_03

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO