SNS: Hitna istraga o kriminalnim radnjama Đilasa i Radulovića

Srpska napredna stranka (SNS)zatražila je od nadležnih državnih organa da sprovedu hitnu istragu o “brojnim kriminalnim radnjama” nekadašnjeg gradonačelnika Beograda Dragana Djulasa i bivšeg ministra privrede Saše Radulovića.

Kako se navodi u saopštenju SNS, istraga bi trebalo da se bavi “kriminalnim radnjama lidera Dragana Djilasa u gradu Beogradu , kao i delima koje je počinio Radulović “sprovodeći stečajne postupke i uništavajući firme i fabrike po Srbiji”.

“Takodje, zahtevamo da se ispitaju i svi navodi, od prvog do poslednjeg, o kojima je, u svom pismu, govorio političar Saša Radulović”, navodi se u saopštenju.
Naprednjaci su dodali i da je Demokratska stranka poslednja koja ima pravo da govori o reformama i borbi protiv kriminala i korupcije u Srbiji, dodavši da su upravo oni ti koji su ekonomski uništili Srbiju, opljačkali i osiromašili gradjane.

“Srpska napredna stranka uradila je za kratko vreme, od samo 18 meseci, više nego što su demokrate u svim svojim mandatima”, saopštila je SNS.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO