Sony predstavio smartfon Xperia E1

31034205252d51776119af816097360_640x480

Kompanija “Sony Mobile” danas je predstavila Xperia E1, za koji kažu da je “najbolji pametni telefon u svojoj klasi.”
“Xperia E1 kombinuje najbolje od Sony-jeve audio tehnologije sa premium dizajnom i sjajni hardverom stvarajući pametni telefon za ljude koji žele da se izraze glasno.” izjavio je Calum MacDougall, direktor Xperia Marketinga u Sony Mobile Communications. “Reč je o novom modelu u našoj Xperia liniji fokusiran na muziku, a tu fokusiranost dodatno iskazuje najbolji Sony dizajn, ekran i ponuda sadržaja.’’

Najbolji u svojoj klasi

Xperia E1 je pametni telefon srednje klase sa vrhunskim karakteristikama. Osećaj čvrstine, brz procesor i živopisan 4-inčni ekran u kombinaciji sa brzim prenosom podataka pruža sveukupne perfomanse bez premca u odnosu na bilo koji drugi telefon u svojoj klasi, dok njegovo audio iskustvo i ponuda sadržaja čini ga potpuno drugačijim od drugih.

Odlična muzika svuda

Na Xperia E1 modelu može se jasno ‘čuti’ Sony-jeva audio ekspertiza jer ključne tehnologije dolaze zajedno sa 100 Db (sa 100Db na Xperia E1, čak i zvuk motora neće prekinuti muziku) zvučnikom, a rezultat je jasniji i glasniji zvuk koji se čuje u svakom okruženju. Sa ClearAudio + režimom, odmah poboljšajte iskustvo slušanja i optimizujte balans frekvencija dok xLOUD osigurava da vaše numere zvuče baš kako treba – glasno i kristalno jasno.

Intuitivne WalkmanTM kontrole

Sony Walkman tehnologija ima više od 30 godina audio iskustva i Xperia E1 je nastao upravo na ovim temeljima. ,,Shake-to-shuffle’ i poseban taster koji dužim pritiskom pokreće Walkman aplikaciju obezbeđuju jednostavno prebacivanje i upravljanje pesmama, a najnovija Sony WALKMAN aplikacija omogućava brzo i jednostavno kombinuje online i offline muziku, kreairanje liste pesama, reprodukovanje i deljenje pesama. Uz sve to, Xperia E1 dolazi sa 30 dana besplatnog pristupa Sony-jevoj Entertainment Network2 muzičkoj mreži, tako da možete isprobati punu funkcionalnost WALKMAN aplikacije i uživati u svakoj pesmi, bilo gde.

Kristalno jasan 4-inčni ekran

Sve ovo kontrolišete sa živopisnim 4-inčnim ekranom osetljivim na dodir. Oslanjajući se na Sony-jevu stručnost u TV tehnologiji, Xperia E1 inkorporira znanje iz svih Sony-jevih display tehnologija pružajući impresivno vizuelno iskustvo. Bilo da gledate filmove ili gledate fotografije, ekran izgleda živ i jasan.

Srž vašeg Sony iskustva

Xperia E1 se putem Bluetooth tehnologije povezuje sa Sony-ijevim proširenim eko sistemom, pa oni koji vole sami da slušaju muziku mogu koristiti SBH20 Stereo Bluetooth slušalicu, a oni koji žele malo glasniji doživljaj mogu izabrati Bluetooth music receiver BM10, u svakom slučaju Xperia E1 ostaje u srži vašeg povezanog Sony muzičkog doživaljaja.

Dual SIM, bez kompromisa

Takođe, dostupan je i novi dual SIM pametni telefon, verzija Xperia E1 koja nudi novo iskustvo kroz poslednju Sony generaciju dual SIM tehnologije. Možete da podesite SIM kartice nezavisno, prilagodite različite melodije zvona i jednostavno se prebacite između SIM kartica pre pozivanja ili slanja poruka. Sony dual SIM menadžment znači da možete imati obe SIM kartice aktivne i da ne propustite ni jedan poziv, čak ni dok razgovarate.

Xperia E1 karakteristike (& Xperia E1 dual)

· 4-inčni (233 ppi) WVGA (800 x 480) ekran
· Brzi Qualcomm-om MSM8210 1.2 GHz dvojezgreni processor sa 512 MB RAM memorije i 4GB memorije
· WalkmanTM komande, prodrmaj za nasumični izbor pesama ,,shake to shuffle’’) i hardverske kontrole za lakšu kontrolu muzike
· Brz prenos podataka sa Cat 14 HSPA+
· Dostupan u beloj, crnoj i ljubičastoj boji
· 1700 mAh baterija

sandžakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO