Stefanović smenjuje načelnike policijskih uprava

Prvi na udaru novog ministra biće čelni ljudi sektora unutrašnje kontrole i finansija, a slede pojedini načelnici koji su svoje uprave pretvorili u privatne firme.

Kompletnu priču kako Nebojša Stefanović planira da zavede red u vrhu MUP – a pročitajte u sutrašnjem izdanju “Alo!” novina.

Nebojša Stefanović, novi ministar policije, kazao je po preuzimanju dužnosti da u njegovom novom resoru vlada veliki javašluk, pa se tako čak i neke sekretarice voze u službenim policijskim automobilima.

– Neke sekretarice se voze službenim policijskim džipovima! I ko zna čega sve tu ima, koliko državnog novca nestaje, koliko se službenih kola vozi… – rekao je nedavno Stefanović.

Podsećamo da je novi ministar unutrašnjih poslova, odmah po stupanju na dužnost, s načelnikom Policijske uprave za Grad Beograd Veselinom Milićem obišao policajce i dežurnu službu gradskog MUP u Bulevaru despota Stefana.

On je takođe pre par dana iznenaduio sve zaposlene u policijskim stanicama Savski venac i Zemun, koje je posetio bez prethodne najave.

Ministar je tada iskoristio priliku i da razgovara sa zaposlenima, a zanimalo ga je kakvo je stanje, koliki je obim posla i sa kakvim problemima se suočavaju u obavljanju svog posla.

Podsetimo, Stefanović je boravio na predizbornom skupu SDP-a u Novom Pazaru kada je Ljajić najavio promene u novopazarskoj policiji.

Sandžakhaber / izvor: alo.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO