Strava i užas: Vaspitačica u jaslama silovala bebe i sve snimala !

103

Heder Kun (25) iz Ohaja, u SAD, je bila vaspitačica u jaslama i bila su joj poverena bespomoćna mala deca i bebe na staranje. A ovih dana je optužena za silovanje najmanje dve bebe nakon što je policija sa njenog laptopa zaplenila optužujući video snimak.

Snimak na kome Kunova “upražnjava seksualnu aktivnost sa neimenovanim detetom”, kako navode američki mediji, zaplenjen je sa laptopa u njenom stanu koji je delila sa dečkom Džejmsom Osbornom, registrovanim seksualnim prestupnikom.

Oboje su uhapšeni i u zatvoru čekaju na suđenje, a Heder Kun bi mogla da se brani sa slobode ako uplati dva miliona dolara kaucije.
Oba deteta su seksualnim napadima Heder Kun bila izložena u jaslicama “ABC kidz” u mestu Elirija. Advokat vlasnika jasli tvrdi da nije verovatno da je bilo i drugih žrtava, ali da će jasle sarađivati sa istragom i obezbediti spiskove dece koja su bila prisutna u smenama u kojima je Kun radila.
Očajni roditelji, međutim, tvrde da ih je uprava jaslica molila za “diskreciju” i da je najpre pokušala da slučaj predstavi kao obično nasilje, ali da je istraga pokazala drugačije, te da su deca veoma istraumirana.
– Ne voli da mu se menjaju pelene. Ne voli da ga dodirujemo… Kad sam ga ostavljala u jaslama vrištao je toliko jako da je počinjao da se guši – priča Andrea Lenki, čiji je dvogodišnji sin bio poveren na brigu Heder Kun.

Izvor: Blic

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO