Sve za osmeh bolesne supruge: Proputovao svet u roze suknjici

1064167-bob4

Linda i Bob su zajedno od 1986. godine i uvek su bili poseban par. Nakon što je Lindi dijagnostikovan rak dojke, Bob, koji je fotograf, počeo je da snima lepe ali potpuno smešne fotografije sebe u ružičastoj haljinici… Pročitajte priču o čoveku koji je učinio sve da svojoj bolesnoj supruzi ponovo stavi osmeh na lice.

1064220-bob5

Linda je pre dve godine obolela od raka dojke, i njen suprug Bob hteo je da učini sve da je oraspoloži. Znao je da su je njegove smešne fotografije uvek činile srećnom, pa je odlučio da se slika svaki dan, i to baš u roze haljinici. Hteo je da pomogne njoj, ali i da sve to olakša sebi.

1064179-bob3

– To je ono što ja radim. Kad stvari postanu teške, ja fotografišem – rekao je Bob.

– Kada je Linda odlazila da prima hemoterapije, ona bi slikala Boba telefonom, a onda te slike pokazivala i drugim ženama koje su bile na lečenju. To ih je zasmejavalo i činilo da mu vreme što brže prođe – rekao je Bob.
Linda je rekla da su druge žene jako cenile što je Bob radio sve kako bi bio uz nju.

Nakon tih reakcija, Bob je znao da mora da nastavi da pravi ove lude fotografije.

1064190-bob2

– Ove fotografije su i za mene bile terapija zbog svega što joj se dešava. Samo sam zgrabio haljinicu i izašao na ulicu da počnem da slikam – rekao je Bob.

Nakon oduševljenih reakcija prijatelja i poznanika, ovaj neobičan par, odlučio je da fotografije okače na internet i kako bi inspirisali i druge ljude. Reakcije širom sveta bile su neverovatne.
– Jednostavno me zasmejava i to bi pomaže da se osetim bolje. Njegove fotografije su tako lepa priča… O ljubavi. O inspiraciji – rekla je Linda.

Bob je uvek nalazio kreativne načine da se uslika u haljinici i nasmeje suprugu i prijatelje.

1064200-bob1

– Čudno, ali Lindin rak nas je naučio da je život lep. Ponekad može biti težak, ali ponekad najbolja stvar koju možemo da uradimo je da se suočimo kroz smeh sa danom i delimo sreću sa drugima – rekao je Bob.

sandzakhaber / izvor: 24sata.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO