Tadić: Borbu za Srbiju nikada nisam napustio, ali sada nije vreme da se vratim

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da nije vreme da se na bilo koji način jače uključi u politički život Srbije i navodi da je svestan kritičnog stanja u kome se nalazi opozicija.

boris-tadic (1)

“Svestan sam svega što se dešava u zemlji, dramatičnih okolnosti, ali nije vreme da se na bilo koji način, kroz stranačko delovanje ili nekako drugačije, jače uključim u politički život Srbije”, poručuje počasni predsednik Demokratske stranke za “Novosti”.

Komentarišući poziv lidera LDP Čedomira Jovanovića da se više agnažuje u opozicionom radu, Tadić je kazao da je svestan kritičnog stanja u kome se nalazi opozicija, u trenutku kada bi trebalo da bude najefikasnija i potpuno fokusirana na goruće probleme.

“Spreman sam sa svima da razgovaram. Tu sam, pratim sve što se dešava. Iz borbe za interese Srbije nisam nikada ni izašao, pa mi nije potreban poseban poziv za povratak. Ali prejaka je buka zla, i u medijima i u javnosti”, rekao je on.

Na pitanje koliko aktivno učestvuje u svakodnevnom stranačkom životu demokrata i kako gleda na sukobe i dešavanja u DS, Tadić odgovara da ne učestvuje u dnevnom životu stranke.

“Prisustvujem sednicama stranačkih organa, uvek sam spreman da iznesem mišljenje, kritiku, savet… Ali u Krunsku retko odlazim i ne učestvujem u dnevnom životu stranke”, rekao je Tadić.

Izvor: Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO