Ugljanin od Vučića traži portfelj (fotelju) za svoje ministarstvo

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja u rekonstruisanoj Vladi treba da bude uzdignuta na nivo ministarstva, rekao direktor te kancelarije i ministar bez portfelja Sulejaman Ugljanin. 
Sulejman Ugljanin
Sulejman Ugljanin

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA) i ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin ocijenio je da Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja na čijem je on čelu u rekonstruisanoj Vladi treba da bude uzdignuta na nivo ministarstva.

Ugljanin je, kako prenosi SDA, ocijenio da je dosadašnjim radom Kancelarija na čijem je čelu podigla nivo i dostojanstvo Vlade Srbije.

“Kancelarija ima ukupno dvadesetak ljudi, vrhunskih stručnjaka koji koriste sve raspoložive službe svih ministarstava i mislim da Kancelarija treba da se pretvori u ministarstvo, kako bi se stvorili uslovi da možemo i mi koji se bavimo odgovornim poslom da predlažemo zakonska rješenja”, rekao je Ugljanin.

Predsjednik SDA Sandžaka je naveo da “apsolutno” podržava rekonstrukciju Vlade Srbije, kao i da su pritom kadrovska rješenja najmanje važna.

Ugljanin je do sada imao najmanje ocene na svim anketama, čak dva puta je pretio da će da izađe iz Vlade ali to nije učinio poslednji put je dobio još jednog državnog sekretara i rekao da će da čeka da vidi da li će da se popravi odnos države prema Bošnjacima.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO