Umesto provoda dobili batine

1045804-11

Novi Pazar / Beograd – Umesto provoda u kafani „Još ovu noć” u Beogradu, E. S. (30) iz Novog Pazara i njegovi rođaci E. Lj. i S. M. dobili su, kako kažu, batine bez ikakvog razloga.
Incident se dogodio u nedelju u jedan sat posle ponoći, a pretučeni E. S. do jutra je zadržan u Urgentnom centru. On najavljuje da će već danas podneti tužbu protiv vlasnika kafane.

E. S. opisuje da je udarcima najpre bačen na pod, a zatim je više puta udaren u glavu, zbog čega mu je rasečen očni kapak.

– U kafanu “Još ovu noć” u Ulici Vojislava Ilića nas sedmoro smo stigli oko 1 sat. Ostavili smo jakne na ulazu, i odmah videli da neće biti mesta u lokalu, pa smo krenuli ka izlazu. Zatražio sam jaknu, ali su odbili da mi je daju, a čovek iz obezbeđenja me je odgurnuo tako da sam potiljkom udario drugaricu u oko.

Nakon što sam ustao, samo sam stigao da upitam zbog čega me je gurnuo, da bih odmah nakon toga bio divljački napadnut od strane prvo jednog, a zatim i više članova obezbeđenja – opisuje E. S i kaže da ga najviše od svega boli to što su mu povredili i rođake.

Prijatelji su E. S. odvezli u Urgentni centar, a dežurni lekari odmah su pozvali policiju. E. S. kaže da će podneti tužbu protiv vlasnika.

U napadu je povrede zadobila i njegova rođaka, kojoj je član obezbeđenja polomio zub, ali i dalje trpi bolove zbog čega će morati da snimi celu vilicu. Ona je pokušala da odbrani E. S. i tom prilikom je udarena u lice pesnicom.

– Videla sam kako ga šutiraju, bacila sam jakne da bih ih razdvojila. Kada sam bila između njih dobila sam udarac. Posle toga napadač je nestao, a pojavio se čovek koji kaže da ništa nije video i da ne zna šta se dogodilo. Ja se osećam katastrofalno psihički, vrištala sam i plakala, ceo dan ne mogu da dođem sebi i tresem se – kaže E. Lj.

Druga devojka S. M. zadobila je udarac u oko i ima jake bolove.
Sinoć smo pokušali da kontaktiramo vlasnika kafane, ali rečeno nam je samo da se “nikakav napad nije desio, ni sinoć ni bilo kad, pogotovo nije reagovalo obezbeđenje”, ali da je, navodno, “bilo nekakvog koškanja među gostima”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO