Vučić: Kampanja nije prljava, SNS ne obećava med i mleko

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da dosadašnji tok kampanje ne može da se meri sa onom iz 2012. i da postoji jedan normalan odnos i dodao da “sa njim niko ne koketira, jer za tako nešto nema ni vremena”.

 

Vučić je novinarima prilikom obilaska Rudarskog basena Kolubara, odgovarajući na pitanja, rekao da ne primećuje da je dosadašnji tok kampanje prljav.

“Mi kao neko, ko bi trebalo da je bio spreman, nemamo ni spotove, ni plakate i za razliku od drugih, ne obećavamo med i mleko”, rekao je Vučić.

On je naveo da naprednjaci ne govore da će sve što je loše da ukinu istoga dana i “da će sve sa neba da nam padne – neće”.

Vučić je rekao da, kada bude bio u kampanji, da će govoriti samo ono što je plan za budućnost i što je realno.

“Ako to građani budu razumeli, takvi će rezultati biti, a ako žele, neće blagoglagoljive da čuju. Nemam sa tim problem”, rekao je Vučić.

On je naveo da se u svakom slučaju dosadašnji tok kampanje ne moze meriti sa onom iz 2012. i da postoji jedan kritički i normalan odnos.

“Nijedno ime nisam izgovorio i ne bavim se političkom konkurencijom, već poslom koji je pred nama”, rekao je Vučić.

Na pitanje da se u medijima pominje određeno koketiranje opozicionih stranaka sa vlastima, Vučić je rekao da sa njim niko ne koketira.

“Sa mnom niko ne koketira i nema vremena za koketiranje. Radim i imam druge obaveze i stvarno nemam vremena da negde nešto demantujem i time se bavim”, rekao je Vučić.

izvor.Novi Magazin

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO