VUČIĆEVIĆ NAPUSTIO FK NOVI PAZAR!

vucicevic-na-klupi-novog-pazara

U poslednje vreme Novi Pazar je pred enigmom da li je Nebojsa Vucicevic jos u taboru Superligasa sa Josanice na mestu sportskog direktora ili nije. Drzeci se one narodne da gde god ima dima ima i vatre pokusali smo da od odgovornih ljudi u klubu dobijemo odgovor na to pitanje.

Po recima predsednika kluba dr Seada Malicevica njemu nije poznato da je bilo nekih pomeranja.

– Zbog operacije u poslednjih desetak dana nisam bio u mogucnosti da pratim desavanja u klubu. Danas u Beograd dolazi jedan od podpredsednika kluba Sead Numanovic i sa njim cu popricati o aktuelnostima u klubu a i zajedno cemo prisustvovati izvlacenju parova za fudbalski Kup Srbije. Za sada nemam nikakvu validnu informaciju o tome – rekao je predsednik Novog Pazara.

Generalni sekretar kluba Ismet Kosuta takodje nema obrazlozenje za situaciju koja bi se blago mogla nazvati status kvo a odnosi se na Nebojsu Vucicevica.

– Nakon smrti majke Nebojsa Vucicevic se samo jednom pojavio u klubu. Sigurno da ovo nije najpogodniji trenutak da se o tome raspravlja. Moja su saznanja da je Nebojsa Vucicevic i dalje na poziciji na kojoj je bio – naglasio je Kosuta. Redzep Korac, PR Novog Pazara kaze da se Vucicevic i dalje zvanicno vodi u klubu kao sportski direktor. Pokusali smo da nesto o ovome doznamo i od Bajra Zupica coveka sa kojim je Nebojsa Vucicevic provodio najvise vremena u Novom Pazaru i koji je najvise zahvaljujuci Zupicu krajem prosle sezone prihvatio mesto sefa strucnog staba a onda i sportskog direktora.
Medjutim ni tu nije bilo validnog odgovora. Napokon smo nekoliko puta pokusavali da dobijemo i porazgovaramo sa Nebojsom Vucicevicem ali je njegov telefon zvonio a on se nije javljao. Bice cini se ipak po onoj narodnoj – gde ima dima ima i vatre, pa je tako osvanula izjava Usketa u Zurnalu:

– Želim da napredujem kao trener. Mislim da sam kao sportski direktor postigao dobar rezulčtat, jer je klub startovao odlično u prvenstvu. Klubu želim sve najbolje, i to će uvek biti moj grad.“-izjavio je na kraju Vučićević, za Sportski Žurnal.

izvor: Sportski Žurnal

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO