Naslovna Sandžak Novi Pazar Suspendovan fudbaler Jošanice

Suspendovan fudbaler Jošanice

Fudbalski klub Jošanica ND 2011 saopštio je da je uputio žalbu Fudbalskom savezu regiona Zapadne Srbije (FSRZS) zbog nastupa suspendovanog igrača Dragačeva Miloša Pajovića, koji je u utakmici ovih timova u 17. kolu Zone Morava igrao pod tuđim imenom.

“Na utakmici između Dragačeva i Jošanice ND 2011, koja je odigrana 27. marta 2016. godine u Guči, u ekipi Dragačeva sa brojem osam na dresu pojavio se Miloš Pajović, koji je u zvaničnom zapisniku zaveden kao Radomir Ivanović. Na osnovu video snimka, ustanovili smo da igrač sa brojem osam nije Ivanović, već da se radi o Pajoviću, čiji nastup na ovoj utakmici nije bio moguć zbog parnih žutih kartona. U predviđenom roku uputili smo žalbu i očekujemo da komisija na osnovu video snimka postupi prema pravilniku FSRZS”, navodi se u saopštenju novopazarske Jošanice ND 2011.

Dragačevo je u utakmici 14. kola Zone Morava savladalo Jošanicu ND 2011 sa 2:1. Novopazarski tim trenutno zauzima vodeću poziciju na tabeli sa 34 boda, tri više od drugoplasirane Slobode iz Čačka.

Čelnici Jošanice ND 2011 podsetili su na situaciju iz finiša prošlogodišnjeg prvenstva u Srpskoj ligi Zapad, kada je taj klub zbog nenamernog tehničkog propusta i nastupa suspendovanog igrača u utakmici bez rezultatskog značaja žestoko kažnjen.

“Ovu sezonu smo počeli sa ‘minusom’ od dva boda, jer je u poslednjem kolu minulog prvenstva, u rezultatski nebitnoj utakmici protiv Rudara iz Kostolca, za Jošanicu ND 2011 igrao Semir Kadrić. On nije imao pravo da bude u timu zbog žutih kartona, ali desio se nenameran previd. Kažnjeni su i igrač i klub, a utakmicu smo izgubili službenim rezultatom. Ta kazna je, u jednom trenutku, pretila i da ugrozi naš dalji opstanak. Očekujemo da organi FSRZS identično postupe i u ovoj situciji”, dodaju u Jošanici ND 2011.

Exit mobile version