Naslovna Tehnologija Apple Apple u martu predstavlja novi Apple Watch i svoj 4-inčni iPhone

Apple u martu predstavlja novi Apple Watch i svoj 4-inčni iPhone

Kompanija Apple će održati događaj u martu 2016. godine, gde će objaviti drugu generaciju Apple Watch pametnog sata i 4-inčni iPhone 6C telefon koji se u poslednje vreme pojavljuje u brojnim glasinama.

U mobilnoj industriji je postao trend da ekrani uređaja bivaju sve veći i veći, pa je tako displej veći od 5 inča postao norma za korisnike smartfona. Kada se Apple odlučio za ekran veći od 4.7-inča na iPhone 6 telefonu, određene mase su to prihvatile sa oduševljenjem, dok su neki korisnici bili razočarani.

4-inčni uređaji su daleko praktičniji i lakši za kontrolisanje pomoću jedne ruke, tako da u slučaju da Apple-ov novi 4-inčni uređaj iz 2016. se bude pokazao uspešnim, možda bi trend velikih displeja konačno mogao da prestane i da ponovo dođe do popularizacije manjih ekrana.

Za sada nije poznat veliki broj informacija o novom Apple Watch satu. Neke od glasina navode da će doći sa Facetime kamerom, dok druge navode da dolazi sa mogućom Wi-Fi opcijom, dodatnim zdravstvenim senzorima, među kojima je i senzor za praćenje sna. Dodatne informacije o Apple Watch-u trenutno nisu dostupne, tako da ćemo morati da sačekamo zvaničnu objavu u martu.

Izvor: benchmark.rs

Exit mobile version