Naslovna Featured Istaknuto Asfaltirana i dva kraka Ulice Zmaj Jovine

Asfaltirana i dva kraka Ulice Zmaj Jovine

asfaltirana-i-dva-kraka-ulice-zmaj-jovine

U dva kraka Ulice Zmaj Jovine danas je postavljen asfalt. Radove je obišao pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu i investicije Nihad Hasanović sa saradnicima, koji je rekao da će narednih dana biti završene sve započete ulice.

Deca najvernije iskazuju radost. Pred početak nove školske godine asfalt u njihovoj ulici dodatno im je uvećao razdrganost.

Meštani kažu da su na asfalt čekali dugo, te da su srećni što sada imaju sređen prostor ispred svojih kuća. Kako kažu sada će imati bolje uslove za život, a blato i prašina su od danas prošlost i za građane žive u Zmaj Jovinoj ulici.

Pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu i investicije Nihad Hasanović, koji je sa saradnicima obišao radove kaže da će narednih dana biti završene ulice Narodnog fronta, Ljubljanska, spoj Ulice Hervegovačke sa ulicom Emina Redžepagića i Ruđera Boškovića. On očekuje da će i drugi izvođač, koji ove godine izvodi infrastrukturne radove prevazići probleme nastale zbog korona virusa i završiti započete radove u mesnim centrima. Hasanović dodaje da će nakon završetka ovih ulica sa menadžmentom preduzeća Novi Pazar-put biti dogovorena dalja dinamika radova i utvrđeni prioriteti.

Exit mobile version