Naslovna Vijesti Politika Bačevac: SPP svoju odgovornost i nerad skriva kritikama

Bačevac: SPP svoju odgovornost i nerad skriva kritikama

bacevac:-spp-svoju-odgovornost-i-nerad-skriva-kritikama

Narodni poslanik SDP-a doktor Muamer Bačevac reagovao je na izlaganje predsednika SPP-a Usame Zukorlića, stranke koja, kako Bačevac kaže, ničim nije doprinela rešavanju problema izazvanih poplavama u Sandžaku, a koji je tražio ostavku gradonačelnika Novog Pazara Biševca. Bačevac je u Skupštini Srbije postavio pitanje šta je ministarstvo za ravnomerni regionalni razvoj, a koje predvodi stranka Usame Zukorlića učinilo da se ove problemi reše.
Bačevac je naveo da su i gradonačelnik Biševac i ministar turizma i omladine Memić, za razliku od drugih stalno na terenu, aktivno pomažući građanima i rešavajući probleme izazvane poplavom.
Bačevac je podsetio da u državnoj vlasti i u Vladi učestvuju dve stranke iz Sandžaka, SDP i SPP i da imaju podjednaku odgovornost u rešavanju ovog ali i svih drugih problema. Bačevac je naglasio da je završena javna rasprava i da je Svetska banka opredelila više od sedam  miliona evra za ukorićavanje rijeka u Novom Pazaru i da se čeka završetak tendera kako bi započeli radove.
Grad Novi Pazar je odvojio više od 90 miliona dinara za izgradnju i unapređivanje kanalizacione mreže, tako da će istovremeno sa ukorićavanjem rijeka biti upotpunjena i kanalizaciona mreža u gradu.
Bačevac je zatražio maksimalno angažovanje Vlade u rešavanju ovog problema i pozvao sve relevatne političke aktere da budu odgovorni i realni prema građanima i da umesto politikanstva ponude konkretna rešenja.

Exit mobile version