Naslovna Mobile Auto Bentley Continental GT Speed sa 642KS

Bentley Continental GT Speed sa 642KS

Bentley je za novu modelsku godinu doterao i model Continental GT Speed, a u ponudi se takođe našao i specijalni Continental GT Speed Black Edition.

Pre svega, pod haubom je pojačani 6,0 litarski W12 motor, sada sa 5 kW/7KS i 20 Nm više nego ranije, što u praksi znači da raspolaže sa 642KS i 840 Nm obrtnog momenta. Ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 4,1 sekundu, dok je najveća brzina 331 km/h. Drugim rečima, to je za 0,1 sekundu bolje ubrzanje nego ranije, dok je maksimalna brzina ostala ista.

147261-bentley c 11

Pomenuti Continental GT Speed Black Edition može da se dobije u Coupe i Cabrio izdanju, a odlikuje se high gloss black detaljima, kočionima kleštima u crnoj ili crvenoj boji, alu točkovima od 21 inča, kontrastnim elementima (prednji spojler, zadnji difuzor, pragovi i retrovizori u St James’ Red, Beluga, Hallmark ili Cyber Yellow boji), detaljima od ugljeničnih vlakana u enterijeru, kožom u Pillar Box Red, Beluga, Porpoise ili Cyber Yellow boji, Mulliner GT Design sedištima…

Continental GT Speed i GT Speed Black Edition već mogu da se naruče, s tim što će njihova isporuka kupcima početi na leto.

izvor: auto.blog.rs

Exit mobile version