Naslovna Sport Berber: Revanš TSC-u za poraz u Kupu Srbije (nedelja, 21.00)

Berber: Revanš TSC-u za poraz u Kupu Srbije (nedelja, 21.00)

berber:-revans-tsc-u-za-poraz-u-kupu-srbije-(nedelja,-21.00)

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je da njegova ekipa u pretposlednjem, šestom kolu superligaškog plej-ofa ima motiv da se revanšira TSC-u za nedavni poraz u četvrtfinalu Kupa Srbije (0:4).

“Želimo da se pozitivnim rezultatom na domaćem terenu oprostimo od naše publike i da protivniku pomrsimo račune po pitanju Evrope. Drago mi je što Nenad Gavrić i Bojica Nikčević ulaze u formu, tu je i Petar Đuričković. Kvalitetno treniraju, sve bolje i bolje igraju”, rekao je Berber.

TSC je drugi u plej-of grupi sa 71 bodom, dok je Novi Pazar na šestom mestu i ima 50 bodova.

Pazarci će zbog kartona će biti bez Milana Joksimovića i Andrije Majdevca, a Periša Pešukić je zbog povrede ranije završio sezonu.

“Ostali su u pripravnosti i čekaju šansu. TSC je pre dva dana imao Crvenu zvezdu u Kupu Srbije. Mislim da je selidba nekih igrača na klupu za tu priliku jasan znak da moraju da nas pobede. Oni žele da ostanu u trci za kvalifikacije Lige šampiona Evrope”, naveo je Berber.

“Mi smo tu da im pokvarimo planove. Pokušaćemo da igramo prepoznatljivo, kao pre plej-ofa. Dva, tri dana smo vežbali kako taktički da im se suprotstavimo. Mislim da će inspiracija indiviudualaca da presudi”, dodao je strateg Novog Pazara.

On je pre nešto više od dve godine u svom prvom mandatu vodio Pazar do pobede kući nad TSC-om (2:1).

“I sada se nadam. Voleo bih da napravimo isti takav rezultat”, kazao je Berber.

Novi Pazar i TSC igraju u nedelju od 21.00 na Džaizkoin areni.

M. Minić

The post Berber: Revanš TSC-u za poraz u Kupu Srbije (nedelja, 21.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version