Naslovna Sandžak Novi Pazar Besplatan internet i za studente,Gimnaziju i Tehničku školu

Besplatan internet i za studente,Gimnaziju i Tehničku školu

Izvršna jedinica Telekoma Srbija u Novom Pazaru nastoji da što veći deo grada pokrije internetom slobodnog pristupa. “Wi Fi” stanicama ovih dana obuhvaćeno je područje Gimnazije, Državnog univerziteta, Tehničke škole i OŠ “Jovan Jovanović-Zmaj”. U planu je da se instalira oko 100 ovakvih slobodnih zona.

Telekom Srbija je do sada pokrio besplatnim internmetom širi cenatar grada, šetalište, trg i biblioteku. Ovih dana slobodan pristup internetu dobili su i studenti Državnog univerziteta, učenici Gimnazije, Tehničke škole i OŠ “Jovan Jovanović-Zmaj”.

Postoje planovi za dalje širenje ove mreže koja treba da pokrije sve važnije ustanove u gradu. Instaliraće se još oko 100 novih slobodnih zona interneta, kaže inženjer za razvoj mreža Dženan Ćeranić. Slobodan internet biće instaliran i u Tutinu i Sjenici.

Besplatnom internetu pristupa se veoma lako. Posle pronalaska slobodnog pristupa na uređaju pojaviće se jedinstveni portal MTS-a sa ponudom za prihvatanje uslova besplatnog korišćenja interneta. Prihvatanje ovih uislova postajete i besplatni korisnik interneta.

Exit mobile version