Naslovna Sport Fudbal Čović napušta FK Crvena zvezda?

Čović napušta FK Crvena zvezda?

94

Nebojša Čović, potpredsednik FK Crvena zvezda zadužen za finansije, izokola je nagovestio da bi mogao da se povuče sa tog položaja i batali posao u fudbalskom klubu. Čović je inače kasnio na sednicu Upravnog odbora, na kojoj se očekivala smena trenere Slaviše Stojanovića, a koja je završena odlukom da se održi nova sednica tog tela u narednim danima i da se zakaže Skupština kluba za 25. oktobar.

– Opravdano sam kasnio na UO i upoznao sam se sa odlukama. Kao što je već rečeno, na Skupštini kluba sve će biti rešeno. Čim na terenu nema rezultata, to je znak da i u upravi nešto škripi – ocenio je Čović pred novinarima, koji su ga onda upitali da li on ostaje.

– Videćemo, sve će biti rešeno na Skupštini. Ja sam ovde došao kao ispomoć i na vreme sam ukazao na probleme u fudbalskom klubu Zvezde – rekao je prvi čovek košarkaškog kluba “crveno-belih”, a zatim prokomentarisao ponuđenu ostavku potpredsednika Slaviše Kokeze.

– Mogu da ga razumem, sakupilo se puno nezadovoljstva. To je kao u porodici, kad nema para, nema ni sloge. Žao mi je što smo izgubili mnogo vremena i energije koju je Radna grupa imala – konstatovao je na kraju Čović, podsetivši na vreme kada je prošle godine sadašnji sastav uprave preuzeo klub.

Exit mobile version