Naslovna Vijesti Demontiranje laži 2! Zukorlićevi mediji perfidno optužuju Vučića za diskriminaciju! FOTO

Demontiranje laži 2! Zukorlićevi mediji perfidno optužuju Vučića za diskriminaciju! FOTO

Mediji pod kontrolom muftije Muamera Zukorlića perfidno na svojim facebook stranicama deleći linkove sa posete Premijera Vučića Crkvi u izgradnji optužuju za diskriminaciju.

Naime tekst na njegovim portalima kao i naslov preneti su sa beogradskih medija ali je na facebook stranici iznad naslova dopisano “Diskriminacija”
DISKT

Što bi naš narod rekao “viču diskriminacija kad im treba akreditacija”…

Drugi detalj takođe veoma važan je da su zamenivši teze ponovo pokušali da dezinformišu javnost i omalovaže izgradnju obdaništa i škole tako što su pustivši izjavu ambasadora Ujedinjenih arapskih emirata koji je rekao kako će se nova škola zvati pokušali da ponovo raspiruju versku i nacionalnu mržnju na područiju Sandžaka.

Zlonamerni tekst na portalu Sandžakpress

Naime u svom govoru pre Premijera dao predlog da se škola preimenuje i nazove po predsjedniku UAE šejhu Halifi bin Zajid en Nahjanu,  a Klinički centar po osnivaču Ujedinjenih Arapskih Emirata šejhu Zajed bin Sultanu en Nahjanu.“Time će ova imena biti potvrda snažnog prijateljstava između Srbiije i UAE” završio je ambasador a preneli Zukorlićevi mediji.

Međutim oni u svom zlomanernom tekstu nisu preneli deo Premijerovog govora koji je rekao “da su prijatelji iz UAE jedino tražili da institucijama u koje su uložili u Novom Pazaru bude dato ime po njima. “Oni su samo tražili da tim institucijama damo imena, kojih se ne bi stideli u svakom slučaju, i da ništa nisu uložili”, rekao je Vučić što potvrđuje da će ime Škole biti promenjeno a za to je potrebno da se donese odluka jer je tek tog dana Ambasador UAE kazao kako želi da se zove škola.

 

Tekst na portalu B92 o davanju imena školi

O kakvoj diskriminaciji se radi ne navodi se u tekstu ali očigledna je činjenica da žele da potpiruju versku i međunacionalnu mržnju i netrpeljivost pred nastupajuće izbore.

Exit mobile version