Naslovna Zabava Zanimljivosti Devojka iz Šida se udala za momka koji je umro pre dve...

Devojka iz Šida se udala za momka koji je umro pre dve godine

Sanja Seke (21) iz Šida nedavno se odlučila na krajnje neobičan čin ljubavi, napravila je svadbu u čast svog preminulog momka Igora.

397123_08svadba_ff

Na svadbi je samo ona bila u belom, a Igora, koji je zbog srčanih problema iznenada preminuo 2011. godine, sa tek napunjenih 29 godina života, zamenila je to veče lutka-maneken na kojoj je stajalo njegovo odelo.

Svadba je, kaže Sanja, bila dokaz velikih emocija koje i dalje gaji prema preminulom momku, ali i promocija knjige koju je posvetila svojoj ukradenoj ljubavi.

– Kako skupiti hrabrost i napraviti venčanje bez prisustva voljene osobe? Obući se u belo i stati sam pred oltar, bez prisustva matičara? Ta hrabrost se zove ljubav, borba za osobu koja više ne postoji na ovoj zemlji, a ipak se voli do kostiju – započinje Sanja, inače zaposlena u Kancelariji za mlade u Šidu, nesvakidašnju priču za „Alo!“.

– Upoznali smo se na ulici 2009. godine, kada sam ga slučajno zakačila torbom u prolazu. Kao na filmu, tako je sve počelo i kod nas. Trebalo mu je dosta vremena da dopre do mene, jer sam bila povučena i uvek u nekom svom svetu. Rekao mi je kasnije da je znao, čim me je video da sam ja ta o kojoj je maštao – priseća se naša sagovornica i dodaje da je ona tada imala 17 godina, a da je Igor bio stariji od nje 10 godina.

Exit mobile version