Naslovna Sport Dobrašinović: Moramo da pobedimo Vojvodinu

Dobrašinović: Moramo da pobedimo Vojvodinu

dobrasinovic:-moramo-da-pobedimo-vojvodinu

Trener fudbalera Novog Pazara Siniša Dobrašinović rekao je danas da njegova ekipa mora da pobedi gostujuću Vojvodinu, u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

“Kod Vojvodine je samopouzdanje naraslo posle dve vezane pobede, ali odavno nisu slavili u gostima. Moramo da zaustavimo njihov nalet i upišemo tri boda. Moramo i da odigramo bolje. Sa momcima imam sedam dana više, pa verujem da je i naš kvalitet veći. Trebalo bi da to bude dovoljno za pozitivan rezultat”, rekao je Dobrašinović.

Vojvodina je sedma na tabeli sa 14 bodova, dok četiri boda manje ima Pazar na 11. mestu.

“Za igrače, a i za navijače, bilo bi bolje da smo malo suzdržaniji od nerealnih želja. Tako samo možemo da stvorimo problem, koji ne želimo. Hoćemo da napravimo dobru i jaku ekipu, koja će da ispuni ciljeve klupskih funkcionera”, naveo je Dobrašinović.

U redovima rivala posbno je pohvalio Dejana Zukića, Lazara Rosića i Mihaila Ivanovića, kao i adute Novosađana sa klupe za rezerve.

“Bez obzira na kvalitetan igrački kadar, imaju oni slabih tačaka. Zukić je fudbalski odrastao. Povratnik iz inostranstva Rosić je dokazan igrač, a Ivanovića izuzetan špic. Na klupi imaju Stefana Vukića, donedavno važnu kariku u TSC-u. Asmir Kajević je među najboljim veznim igračima u najjačoj ligi Srbije u poslednjih šest, sedam godina”, ocenio je Dobrašinović.

“To je jak sastav, koji zaslužuje respekt, ali možemo da pobedimo. Mislim da imamo izuzetan kvalitet. Treba nam malo vremena da postanemo tim. Nadam se da ćemo i da postanemo, da ćemo da pružamo bolje igre i uzimamo bodove. Protiv Vojvodine bi bio pravi trenutak da krenemo da ih osvajamo”, dodao je on.

Vojvodina i Novi Pazar igraju u subotu od 16 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić

The post Dobrašinović: Moramo da pobedimo Vojvodinu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Dobrašinović: Moramo da pobedimo Vojvodinu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version