Naslovna Featured Istaknuto DR ZOGIĆ ZAKUKAO NA FEJSBUKU! Nisam bio psihički sposoban da radim pa...

DR ZOGIĆ ZAKUKAO NA FEJSBUKU! Nisam bio psihički sposoban da radim pa sam uzeo bolovanje! Potvrdio pisanja np medie da je bio na bolovanju sa šifrom depresija? (foto)

Novi Pazar – Hirurg Enes Zogić potvrdio je danas na svom facebook profilu pisanja pojedinih medija da je tačno da je bio na bolovanju u vreme najjačeg udara korona virusa na Novi Pazar!

Zogić je u dokumentima koje je objavio sakrio šifru neuropsihijatra o kojoj je danas govorio i direktor OB Novi Pazar Meho Mahmutović a o kojoj je ranije pisano na facebook stranici np media group.

Na postu koji je napisao Zogić vidi se da je sakrio o kakvom oboljenju se radi.

DR ENES ZOGIĆ

Jedan od vodja i glavnih proizvodjača navodnog nezadovoljstva zdravstvenih radnika, protesta kojim se traže ostavke direktora i rukovodstva Opšte bolnice je Dr Enes Zogić. Evo kratko u par rečenica o kakvom junaku i patrioti Pazarske čaršije se radi… To je hirurg koji je na početku epidemije u martu pobegao na bolovanje i doneo dijagnozu Dg.F32.9 (Depresija), doneo je papir načelniku hirurgije da nije sposoban da operiše i da ulazi u salu zbog psihijatrijske dijagnoze. Bio je mesec dana na bolovanju. Zogić ima i bezbroj prijava od drugih načelnika sa drugih odeljenja da je odbijao da ide u konsultacije. Po povratku sa bolovanja sve vreme je provodio u zelenoj (bezbednoj) zoni a sada javno izlazi u javnost i priča samo njemu znane priče o situaciji za vreme Korona virusa a uopšte nikada i nijednom nije preskočio u nijednu crvenu zone Regionalnog Covid centra koji je bio u Novom Pazaru. Naš zaključak je, da je on verovatno dobio obećanje od nekog političkog lidera sa ovih prostora da će dobiti direktorsko mesto ako bude pravio bunt po bolnici i blokirao normalno funkcionisanje iste.

Exit mobile version