Naslovna Featured Istaknuto Dragan Kostić ponovo na klupi OKK Novi Pazar

Dragan Kostić ponovo na klupi OKK Novi Pazar

Nova uprava predvodjena novim presednikom kluba Senadom Koničaninom ne krije svoje ambicije a to su ulazak u veći rang takmičenja. Kao najava visokih ambicija je i samo angažovanje novog-starog trenera Dragana Kostića . 
Popularni Kole je vodio plave u prošloj sezoni i imao skor od 11 pobeda i samo 3 poraza. Na kraju angažmana je završio na drugom mestu. Sporazumno se razišao sa klubom na polusezoni a OKK Novi Pazar je završio takmičenje na 5 mestu.
Kostić je zatim preuzeo Slogu iz Kraljeva koja se žestoko borila za opsanak u Kvalitetnoj Ligi Srbije i uz njegovu pomoc izborila isti. 
Eto ga sada tu na starom mestu, na klupi plavih, gde će pokušati da izbori zajednički cilj, a to je ulazak u veći rang takmičenja, u prvu B ligu. 


Kako saznajemo, klub je pojacao i Asmir Numanović, koji je rodjen u Novom Pazaru ali već duže vreme igra kvalitetnije lige u zemlji i inostranstvu. 

Takodje, uprava je postigla dogovor o ostanku Tarika Brunčevića, koji je imao ponude iz većih liga ali je ostao da pomogne našem klubu i izbori veći rang takmičenja.

Exit mobile version