Naslovna Sandžak Novi Pazar Dragulovčanin: Pondeću krivičnu prijavu protiv Muhameda Zukorlića, čist sam i za to...

Dragulovčanin: Pondeću krivičnu prijavu protiv Muhameda Zukorlića, čist sam i za to imam dokaze – video

Novi Pazar – Član konzorcijuma zainteresovanog za kupovinu JPI “Novi Pazar” Muzafer Dragulovčanin najavio je da će danas protiv Muhameda Zukorlića podnijeti krivičnu prijavu zbog kako je rekao iznošenja lažnih informacija u medijima od strane Muhameda Zukorlića.

Komisija za sprovođenje postupka utvrdila je da postoji tehnička greška u javnoj ispravi za jednog od učesnika postupka, izdatoj od nadležnog suda u Novom Pazaru. Tada je najavljeno da će privatizaciona komisija od tog zainteresovanog kupca zatražiti dopunu dokumentacije i naknadno odrediti termin za nadmetanje za Javno informativno preduzeće “Novi Pazar”.

Kako navodi član konzorcijuma zainteresovanog za kupovinu Regionalne televizije Muzafer Dragulovčanin ta nepravilnost je otklonjena, i sada nema ni jedne prepreke da se obavi javno nadmetanje za kupovinu JPI “Novi Pazar”. Dragulovčanin uverava da je greška bila samo u slovu njegovog prezimena, a ne kako su pisali mediji bliski Zukorliću navodnog falsifikovanja.

Zbog optužbi od strane Muhameda Zukorlića Dragulovčanin je najavio da će nadležnom sudu podnijeti krivičnu prijavu protiv Zukorlića zbog kako stoji u prijavi u koju je Regionalna televizija imala uvid, neovlašćenog prikupljanja ličnih podataka, narušavanja poslovnog ugleda i kreditne sposobnosti, povrede tajnosti postupka i krivično djelo uvrede.

Ispravljena dokumentacija dostavljena je Agenciji za privatizaciju.

Kako je saopšteno iz Agencije za privatizaciju javno nadmetanje za kupovinu JPI “Novi Pazar” održaće se u petak 14. avgusta od 15 časova.

Podsjećamo da zgrada u kojoj se nalazi Javno informativno preduzeće „Novi Pazar“ nije predmet prodaje, već je vlasništvo Grada. Novi vlasnik kupovinom dobija pokretnu imovinu, odnosno tehniku i ostala sredstva za rad, frekfrenciju, odnosno dozvole za rad, zaposlene, preuzima potraživanja i dugovanja, ali ne nepokretnost – objekat koji ovaj medij koristi.

Exit mobile version