Naslovna Sport Drugi rastanak sa Berberom

Drugi rastanak sa Berberom

drugi-rastanak-sa-berberom

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je danas da neće nastaviti saradnju sa trenerom Davorom Berberom.

“Davoru Berberu je poslednjeg dana maja istekao ugovor s Novim Pazarom. Zahvaljujemo mu na radu i trudu, posebno na hrabrosti da preuzme klub u jednom delikatnom trenutku tokom sezone. Berberu želimo sreću i uspeh u daljoj karijeri. U potrazi smo za novim čovekom, koji će preuzeti naše kormilo”, saopštili su Novopazarci.

Novi Pazar je sezonu u Super ligi Srbije završio na šestom mestu sa 51 bodom, a prvi put u klupskoj istoriji igrao je u plej-ofu.

Berber je u drugom mandatu u Pazaru na deset prvenstvenih utakmica sa ekipom osvojio sedam bodova, uz ispadanje u četvrtfinalu Kupa Srbije od TSC-a u Bačkoj Topoli (0:4).

Tokom prvog boravka u novopazarskom klubu, u sezoni 2020/21, Berber je kao šef stručnog štaba na 15 ligaških mečeva stigao do 25 bodova i izborio opstanak u eliti.

On je najviše puta vodio Pazarce u najjačem domaćem fudbalskom rangu (25), a tu je i klupski rekord po broju postignutih golova u Super ligi Srbije (33).

“Nismo se dogovorili, svako gleda svoj interes. Klubu želim sve najbolje u narednom periodu, kao i novom treneru. Imam i ja neke svoje ambicije. Postoje priče sa klubovima iz Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Irana. U opticaju je i region. Nešto konkretnije znaću narednih dana”, naveo je Berber.

M. Minić

The post Drugi rastanak sa Berberom appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version