Naslovna Sandžak Novi Pazar Egipćanin pojačao Novi Pazar

Egipćanin pojačao Novi Pazar

egipcanin-pojacao-novi-pazar

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je danas štopera Omara Fajeda, koji je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Fenerbahčea.

“Srećan sam što sam ovde. Zahvaljujem svima na srdačnom dočeku. Očekujem da steknem igračko iskustvo kroz utakmice. To što sam došao u Novi Pazar da igram i što sam video, velika je stvar za mene i početak jednog novog poglavlja u mojoj karijeri”, rekao je Fajed.

Mladi reprezentativac Egipta rođen 2003. godine naveo je da je gledao neke utakmice Pazaraca u tekućem prvenstvu.

“Neverovatna je atmosfera, navijači su ludi. Moj dolazak u Pazar je velika stvar za moju fudbalsku budućnost”, ocenio je Fajed.

Skoro dve sedmice pre Fajeda, Pazarcima se priključio mladi vezista Đinho Đo. Korejac je, takođe, posuđen na 12 meseci od Fenerbahčea.

“Da, sjajno je što je Đo tu, iako još nisam stigao da zaigram zajedno s njim. Odlična stvar stvar za mene, njega i Fenerbahče”, naveo je Fajed.

Generalni sekratar Pazaraca Fikret Međedović prizano je da se mnogo očekuje od Fajeda.

On je otkrio da je Egipćanin stigao na preporuku sportskog sektora bratskog Fenera.

“Sve je urađeno u dogovoru sa istaknutim sportskim agentom Mirsadom Jahovićem. Došao je na njegovu preporuku. Mislim da smo dobili novog dobrog igrača, novu ‘trojku’. Svi znaju ko je nosio broj tri kod nas tokom prethodne dve sezone”, rekao je Međedović.

“Nadamo se da će Omar da dostigne nivo Slobodana Rubežića, koji me je pozvao iz Aberdina. Njegov prijatelj iz stručnog štaba reprezentacije Egipta izneo je pohvale na račun Fajeda. Smatra da smo dobili strašnog fudbalera”, dodao je on.

Novi Pazar je trenutno 11. u Super ligi Srbije sa 10 bodova, a u 11. kolu biće domaćin Vojvodini.

M. Minić

Exit mobile version