Naslovna Sport EMIR LOTINAC demantuje da je namjestio meč protiv Crvene zvezde

EMIR LOTINAC demantuje da je namjestio meč protiv Crvene zvezde

Kapiten srbijanskog prvoligaša Novi Pazar Emir Lotinac prilično je oštro reagovao na insinuacije pojedinaca da je učestvovao u namještanju fudbalskog meča koji je Crvena zvezda minulog vikenda na “Marakani” riješila u svoju korist sa 5:1.

emir lotinac

Lotinac će podnijeti krivične prijave protiv pojedinaca iz uprave kluba i nekih internet stranica.

“Zbog očajne igre i poraza spreman sam kao kapiten Novog Pazara prvi da odgovaram, da me kritikuju, napadaju i da na neki način opravdano verbalno iskale bijes na meni, pa tek onda na saigračima i treneru. Da mi neko udari na čast, poštenje i obraz, ipak to neću dozvoliti makar nikada više i ne zaigrao fudbal. Desi se poraz od Crvene zvezde, jedan loš dan, loša igra, katastrofalna utakmica po nas i sve se okrene preko noći”, rekao je Lotinac.

Kapiten Novopazaraca ovih dana pokušava da sazna ko je osoba iz uprave kluba koja je lansirala priču o namještanju meča na “Marakani”.

“Naravno, neću kukati nad svojom sudbinom, jer sam već pokrenuo krivične prijave protiv nekih internet blogova i stranica i jednog lokalnog elektronskog medija koji su različitim insinuacijama doprinjeli i raspirivali sumnju u mene. Ovih dana tragam za osobom iz uprave Novog Pazara koje je sličnu insinuaciju i laž lansirala iz kluba i protiv te osobe ću podnijeti krivičnu prijavu. Uporan sam u nastojanju da idem do kraja i riješim ovu mučnu situaciju makar me to koštalo da više ne zaigram fudbal koji najviše volim na svijetu”, rekao je Emir Lotinac.

kurir

Exit mobile version