Naslovna Sport Fudbal Enver Alivodić produžio ugovor sa Njukasl Džetsima

Enver Alivodić produžio ugovor sa Njukasl Džetsima

Fudbaler iz Novog Pazara prudužio ugovor sa Njukasl Džetsima.

Za samo dva meseca nastupa u australijskoj A ligi, Enver Alivodić skrenuo je pažnju, zbog čega je osigurao ugovor sa Njukasl Džetsima i naredne sezone.
“Odlično sam se uklopio, u klubu su zadovoljni mojim igrama. Bilo je malo teže na početku, zbog aklimatizacije i velike vlažnosti, ali sada je sve u najboljem redu. Uslovima sam veoma zadovoljan”, rekao je Alivodić radiju “Sto plus”.

Alivodić je u Njukasl otišao krajem februara, odigrao je devet utakmica i postigao dva gola.

I dok je njemu dobro išlo, Džetsima baš i nisu “cvetale ruže”. Završili su takmičenje u elitnom rangu na poslednjem mestu, ali će naredne sezone pokušati da se domognu gornjeg dela tabele.

“Liga broji deset klubova, nema ispadanja i svi imaju približno isti budžet. Igra se brzo i napadački, ima mnogo dobrih stranih igrača, a uslovi su besprekorni. Treninzi i utakmice su na visokom nivou”, ocenio je 30-godišnji Novopazarac.

On je naglasio da su fudbaleri iz Srbije najbolji u klubovima za koje nastupaju u Australiji.
Osim Alivodića, u Australiji igraju Miloš Dimitrijević, Nikola Petković (Sidnej), Nebojša Marinković (Pert Glori) i Andrija Kaluđerović (Brizbejn).

“Dimitrijević je proglašen igračem godine u Sidneju, moguće je da će biti najbolji i u celoj ligi”, naveo je Alivodić, koji je u karijeri osim za Vošu igrao i za Novi Pazar, kiparski Enozis, BSK iz Borče, Čukarički i Radnički iz Niša.

izvor: Mondo

Exit mobile version